Jag har använt denna länk idag: www.fujidirekt.se/canal
där jag beställde 100 fotografier för 30:- dvs portot

De brukar vara ok och jag är oftast nöjd. Min favorit är crimson men idag kände jag mig snål, kanske dumsnål men jag har även en varning från den eminenta Kristina Selhammer:

”Jag gillar inte snapfish… ….det finstilta:om upphovsrätten * Snapfish en evig och icke-exklusiv rätt att i hela världen utan begränsning kopiera, visa, ändra, sprida, göra bearbetning av och distribuera varje innehåll som du överför till eller tillhandahåller inom ramen för Snapfish-tjänsterna……. Det innebär att du ger dem rätt att använda DINA kort utan att fråga och ersätta dig. Du avsäger dig upphovsrätten till dina foton. SÅ DINA BARN KAN VARA MED I EN REKLAM I NÅGON ANNAN DEL AV VÄRLDEN, ELLER HÄR.. För du har ju gett dem rätten att använda bilderna!”

Snapfish är ett framkallningsställe.

Samma gäller av vad jag förstår de fotografier man lägger upp via Facebook. Var noga med att kolla det finstilta innan ni laddar upp bilder på nätet, de kan hamna precis var som helst eftersom en del säljer vidare bilder de hittar på nätet och tjänar pengar på vår oförsiktighet.

Även en varning om att lägga ut lättklädda bilder av barn, lösenordsskydda sådana bloggar där söta barnrumpor läggs ut så att inte badbilderna blir porr för pedofiler på en helt annan sorts sida…

I övrigt vill jag bara önska god fortsättning och kram!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. Go kväll i stugan!

    Ja du, jag vet inte riktigt vad vi gjort för att förtjäna så goa ungar…
    Man får bara vara tacksam och hoppas att de går en ljus framtid till mötes, det är väl det alla önskar för sina barn.

    Ha en bra kväll!

Kommentarer är stängda.