Ironi är vanskligt på nätet men det kan även lätt visa på det man vill ska komma fram på ett effektfullt sätt. Att göra en politisk debattartikel ironisk kan ha sina avigsidor… när det flesta läser bara början och sedan drar sina slutsatser…

Ibland kan jag känna ett sug efter att vara politiskt aktiv men sedan ser jag det hat som politiker frambringar hos ”vanligt” folk gör att jag blir mörkrädd. Jag skulle vilja verka för att minska politikerföraktet och öka intresset för samhällsfrågor men frågan är om det är som en politiker som man kan göra det, då blir man ihopklumpad med alla andra politker innan man fått en chans att säga vad man vill?

Nej läs den ironiska debattartikeln om hur illa det är ställt med arbetarklassen och läs sedan kommentarerna så räcker det gott för att bli lite oroad. 

Även fast du inte är insatt, rösta på den politiker du tycker verkar vara schysst och stå för värderingar du kan leva med. Gillar du inte partiet kom ihåg att kryssa personen – får den du gillar många kryss kan den ändra det partiet att blir mer som din kandidat. Så med andra ord: hittar du inget parti du kan gilla fullt ut – hitta en politiker som du ser kan föra dina åsikter.

Rekommenderade inlägg