Ah, nu kan vi vara vänner igen i vårt M-hus ;) kombinationen miljöpartist och moderat i samma hus är intressant och kvällens debatt har gett lite klarare luft i debatten hemma. Citat från aftonbladet ikväll:

”Fredrik Reinfeldt fortsätter avvisa Sverigedemokraterna och sträcka ut handen till Miljöpartiet.

– Om vi blir i minoritet måste vi söka ett bredare parlamentariskt stöd och då är det bara Miljöpartiet som är vårt alternativ, sa han i SVT:s superduell mellan honom och Mona Sahlin.

Men Maria Wetterstrand (MP) har redan tackat nej till det erbjudandet.”

Jag tycker det bara är sunt. Förut har Reinfeldt dundrat på om att en röst på Maria är en röst på Mona, och tja till viss mån. Jag ser det som att en röst på Maria är en röst på Maria. Ju fler röster på Maria desto mer av hennes ideer och mindre av Monas… Detta värmer ett miljöpartisthjärta som INTE gillar att MP har valt sida. Jag är grön inte röd eller blå. Wetterstrand kan egentligen inget annat än att blåneka *hehe* för annars blir ju hennes allierade sura. Hm. Läste just på Newsmill.se att sossarna ser MP som en av orsakerna till att det går så dåligt, betongsossarna gillar inte gröna idéer och förstår inte MP alls. Hm. Håhå. Politik är spännande så deså…

Rekommenderade inlägg