I september – ja alltså när som helst – ska en ny tidning se dagens ljus:
http://www.hemstilat.se/

Det är kurbitsbloggens skapare som har hittat på detta, sökte på epla och då dök den upp. Nu ser jag fram emot en tidning som presenterar sig som:

Hemstilat är tidningen för dig som skapar stilen, inte kopierar den. Och den riktar sig till er där ute, ni som är kreativa, ni som gör en massa saker själv, ni som vågar stå för er egen stil och smak. ”

Låter ju lovande.

I min eplabutik har jag två julkulor och en tomte till salu, de har legat här hemma och skräpat och tänkte att nu till julkortstidernas nalkande så kanske någon annan har större nytta än mig som redan har dem i användning, de jag säljer är oanvända såklart!
Nu är det städfredag och sedan packning av marknadsbröd som gäller!

Rekommenderade inlägg