Nu har jag själv använt en av mina nya digitala stämplar på en scrapbookingsida. Det är Tea som svärdas i Danmark med mig fotografen, gillar hennes ”fajting fäjs”. Inspirerades av Malenas och de andras sidor på scrappizbloggen där de använt utrivna sidor ur anteckningsblock som bakrunder.

Vi har haft aprilväder idag, storm, småspik blandat med solsken, jag lyckades vara ute då det var som värst…dessutom är det friluftsdag för skolbarnen så de hade en dag i skidbacken i värsta vädret i mannaminne… vi har haft några dygn med ihärdig blåst, storm på kalfjället och nära på nere i dalen där byn ligger…


Idag börjar mars månads utmaning som har temat LEK och KALAS. Så studsa iväg och anmäl ditt bidrag här .

Today is the first day of my new challenge for march with the theme PLAY and PARTY, so please join the fun here

You find my digital stamps at my etsy shop and here www.floweret.se

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Men vilken läcker layout…den har jag missat tidigare…

    Kortet är ju helt underbart och jag gillar din digi ”ska vi svärdas…”

    Ha en bra dag!
    Helen

Kommentarer är stängda.