Kommer mig inte för så mycket nu. Har ritat två saker dock och lagt in tre nya digitala kort i webbutiken. Det tar mest tid att joxa i datorn inte att rita, det upptäckte min syster när hon studerade mig idag…
Läst en massa marknadsföringstips och ett återkommande var att ha en facebooksida och tja då tar jag väl och fixar en medan jag väntar på att barnen ska se klart bartv och vi får kontroll över kontrollen… Min vän Karin är medlem ,det var trevligt, nu ska jag bara lära mig att använda mig av detta nya mirakelinstrument… *hrm*
Nåja, ha det så bra och på återseende hoppas jag önskar en ganska ofokuserad camilla…
———–
I do not do much now except working so I surprised myself and draw some texts today and made three new digital greeting cards for my sleepy webshop. I made two cards for thoose who needs to tell everybody their new addres and one ordinary greeting card.

Recently learned that I should have a fanpage on facebook, that´s the thing that you really really must have according to all marketing gurus…but it seems like I have to be active and manage the page a lot so I guess I have a hectic time in front of me to get the grip of that page… ah well all the wonders of modern marketing…

Greeting to you all out there from an unfocused Camilla…

Rekommenderade inlägg