Nu har jag bestämt mig för att testa att köra nyhetsbrevet via en hemsida för att få *hrm* koll på att jag skickar iväg det i tid och att ni lätt kan beställa OCH avbeställa en prenumeration på nyhetsbrevet.

Dessutom har jag förstått att kör jag nyhetsbrevet via min egen domän kan det bli problem ifall någon anmäler mig för spam dvs olaglig annonsering och det är ju enormt opraktiskt eftersom då kan hela min hemsida stängas ner av webbhotellet om de får för sig att jag verkligen försökt vara en spammare. SÅ både för min egen del och för er som vill få nyhetsbrevet tror jag det blir bättre.

Så enklast är att skriva in din e-postadress här högst upp till höger och klicka på knappen nedanför, då får du en e-post skickad till dig med en länk som du ska klicka på och konfirmera att du vill ha nyhetsbrevet, sedan dimper det ner brev till dig framöver. Jag har lyckasts skicka ut ett maj-nyhetsbrev med rubriken april igår, duktig flicka *not* så ni som fått det och undrar så är det MAJ nyhetsbrev ni fått…

Ni som undrar så är det här: http://www.yourmailinglistprovider.com/

som jag har använt för att göra mitt nyhetsbrev.

Ni som inte fått nyhetsbrevet men gärna vill ha det så är det bara att anmäla er i rutan uppe till höger som sagt.

Rekommenderade inlägg