Ah.
Ledigt, grått och halsduk. Jag gillar sommaren men jag gillar höst och vintermode mest. Sommarkläder har aldrig lockat fram mig ur modedvalan men när höstutbudet börjar sippra ut blir jag sugen att köpa eller sy igen till mig själv.


Nu är väl inte detta överdrivet praktiskt, skulle inte tro att jag i vardagen skulle kunna bara hänga några halsdukar och en tunika på den där, den skkulle översvämmas av ”borde strykas” och ”borde lagas” och andra bordeplagg.

Men grå plankvägg kan jag verkligen tänka mig och byrån *suck*

.
Oj nej men här skulle jag kunna skriva många långa brev… eller hur Lena…du har väntat sedan i påskas på att få svar på ditt långa handskrivna brev *hrm*


Åh. För att inte tala om här skulle jag också trivas.


Kollosalt trevlig hall. Även detta en aning ouppnåeligt pga grälla barnstövlar och bilbarnstolar som allt som oftast hamnar i hallen på icke genomtänkta placeringar.
Min stil
Nu som alltid tänker jag, åh nu ska jag bara ha kläder i neutrala färger som alla passar ihop och som jag lätt kan sy själv. Det slutar med att jag panikköper i reatider på ellos och får hem icke matchande kläder som jag tänker nåja jag använder de här tills de slits ut och sedan ska jag…

Hade jag tänkt köpa in prylar till butiken skulle jag ha valt sånt som syns ovan. Nåväl.

Alla fotografier från Bloomingville linjen från TrendKompagniet.

Rekommenderade inlägg