två månader kvar…potter…

Blandat

Två månader kvar…
några trailers att titta på tills dess…

Jag satt i en buss på väg hem och hade två pocket i väskan, de där första av Harry Potter, kunde det vara något eller var det barnböcker bara…men dessa hade kommit ut med ”vuxnare” omslag och efter första sidan var jag fast. Jag gillar star trek, sagan om ringen, Narnia och allt liknande och när Harry Potter kom blev han en av mina hjältar… Jag har läst den sista boken flera gånger och undrar hur tältscenerna ska kunna bli bra film…det är rätt länge de tältar men tja det är ju två filmer så en film med tältning och en film med slaget mot voldemort…

Oj oj kan knappt vänta tills jag kan börja läsa Harry Potter till barnen…ett tag kvar dock…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Föregående story
Nästa story

You Might Also Like

  • Ellis
    18 september, 2010 at 22:26

    Jag läste Harry Potter i sträck när de böckerna kom ut och det ska bli spännande med filmen! =)
    Kram