Förändringar är möjliga och faktiskt oundvikliga. En schysst dag med kreativa upptåg är möjlig. Just här, just nu, mitt i ditt röriga, ofullkomligt, hektiska liv :)

få tid att göra det som verkligen betyder något

Jag vet hur det är att alltid ta hand om alla andra och känna att du aldrig kommer att ha lyxen att få njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Än mindre att jaga dina egna drömmar… MEN om du vill ha ett liv du känner dig stolt över, måste du ta tag i det själv – det är du som sätter ramarna.

Jag ska visa dig hur – ett praktiskt steg åt gången.

Du får en GRATIS GUIDE & alla andra gobitar nu!

Ungefär varannan vecka skickar jag ut ett kreativt brev som vill skaka igång ditt skapande och få dig att komma i kontakt med tempot hos naturens årstider. Är det en ny kurs eller en freebie på gång (freebie = gratis resurs som jag ger bort) så dyker den först upp i detta brev innan den landar på andra ställen. Du får lösenordet direkt till mitt bibliotek med alla freebies som DIN KREATIVA GUIDE, mandalamall, arbetsbok för ditt bästa år hittills, bakgrundsbilder till datorn med mera…

I det första brevet får du guiden och önskar du inga fler brev så kan du avsluta direkt med en länk i det brevet. Stannar du kvar kommer du att få tre START-BREV med hjälp och råd om hur din kreativa guide kan hjälpa din kreativitet att frodas. Efter det kommer du att sedan få ett brev ungefär en gång varannan vecka så länge du vill.

Skriv in ditt namn och e-post nedan så kommer ditt första kreativa brev direkt efter du godkänt att jag får skicka det till dig – gratis.

Du kan när som helst avsluta prenumerationen via en länk som finns med i varje brev.

HÄR kan du läsa ett KREATIVT BREV så du ser hur ett sådant kan se ut

Ser fram emot att skicka brev till dig!