Mina kurser är just nu bara en enda: en tre dagar lång kurs om att LEDA DIG SJÄLV för att starta igång dig mot en kreativare vardag!

kurser från floweret

Led dig själv – kreativ kickstart – en 3 dagars minikurs

Under tre dagar kommer du att utmanas att ta stegen till att leda dig själv till den plats i livet du vill vara. STARTA REDAN IDAG! Du får en videolektion och en PDF varje dag. Där finns uppgifter att göra för att du ska kunna leda dig själv mot en mer kreativ vardag.

Du behöver träna dig för att kunna springa ett maraton. Du kan inte det direkt utan förkunskaper. Övning behövs för att klara av att springa så långt. Samma sak behövs för att kunna leda dig själv; du måste träna på det. 

Det första dessa tre dagar ger dig att du att vet vad din inre kritiker säger till dig. Därefter upptäcker du hur du kan väcka upp din inre coach att ta över. Slutligen hjälper det dig att vara en ledare som bättre passar till det du vill göra. Ett litet träningsläger för din inre coach så att säga!

Du får ta reda på vad det är du behöver för att få igång ditt självledarskap och utveckla det nu. Gör kursen när du vill. Du har tillgång till den i 30 dagar från att du köper den. Ingen stress – gör när du har tid!

DET HÄR INGÅR:

  • Videofilmer med instruktioner – en ny varje dag
  • PDF:s som du laddar hem direkt och skriver ut om du vill
  • Arbetsblad med uppgifter – 3 nya uppgifter varje dag
  • tillgång till kursplattformen i 30 dagar

Vad säger du – vad har du att förlora på att testa? Nu kör vi igång!

Varför ska du gå kurser på nätet?

Läs HÄR om vilka olika kurser som finns på nätet och hur du väljer mellan dem.

OBS: Ingen terapi

Det här är ingen terapi. Om du upplever att du behöver professionell hjälp med ex. depression eller andra allvarliga psykiska och mentala utmaningar ska du söka dig till den offentliga vården eller privata aktörer. Där kan du därefter hitta professionell hjälp med terapi. Jag har en kurs i den kreativa processen och hur du kan komma ur en kreativ blockering vilket KAN vara till hjälp om du mår dåligt. Det har hjälpt mig. Den har dock ingen vetenskaplig grund för att lindra eller bota psykisk ohälsa. Om du upplever obehag vänligen berätta det för någon i din närhet på direkten som kan vara ett stöd för dig. Du ska inte gå omkring ensam och må dåligt. Ta hjälp nu!

Är du intresserad men vill inte gå en kurs just nu? I de kreativa breven så får du veta då det är en ny kurs redo för dig. Dessutom får inspirerande brev med saker du kan göra direkt. Du får även tips om vad du kan se och läsa idag för att komma vidare med din kreativitet i ditt vardagsliv!