gratis kurs i art journaling

Hallå där du som gillar att skapa saker. Ja just du!

– Är du redo att odla din kreativitet med art journaling?

Glöm att uppleva den här känslan av besvärande tystnad som uppstår i ett väntrum när man glatt pratat om vädret och sedan stirrar in i väggen mitt emot och försöker vara avslappnad men bara undrar vad man nu ska säga utan att vara pinsam… Precis den känslan ska du nu få slippa i ditt kreativa skapande efter att ha börjat med art journaling!

Börja när DU vill!

Jag är här för att lära dig den urgamla (hallå hej hällristningar), hemliga (nåja inte direkt) idéen med ART JOURNALING och visa dig hur det kan ta dig från kreativ dröm till kreativ verklighet… Du kan starta kursen precis när du vill.

art journal

I “Starta en ArtJournal” kommer jag att gå igenom EXAKT hur du börjar med artjournaling.

Du lär dig:

  • Vad artjournaling faktiskt är.
  • De verktyg du behöver för att bli en produktiv kreatör – och jo det handlar nog mer om ATT du använder dem än att du HAR en massa coola prylar…
  • Exakt hur du gör din första artjournalsida (även om du aldrig ens har öppnat en sådan tidigare).
  • Nyckeln till att låsa upp din inspiration och omvandla den till användbart skapande (så att du faktiskt hela tiden skapar konst).
  • Hur du frammanar dina egna önskningar om att vara kreativ varje vecka, varje dag och klarar av att hålla igång det!

Och kom ihåg, hela denna ”konstiga” kurs är GRATIS.

… Vad väntar du på?

Den är en present till DIG som prenumererar på MINA KREATIVA BREV så registrera dig till dem och du får kursen!

Vill du inte ha en gratis kurs kanske du kan hänga med i SKRIV- & KLADDKLUBBEN som inte kräver någon registrering alls!

Kursen: ”LED DIG SJÄLV – en kreativ väg”

Det här är en kurs som är en startpunkt för ditt nya mer kreativa tänk och struktur i tillvaron. Det är som en receptsamling för ditt eget smörgåsbord till idéer för skapande.

Nu ska du få en spark i rumpan att hitta nya vägar att utveckla dig själv och det sätt du ser på dig. Utan att dra ut på det – låt oss börja direkt!

Hjärtliga hälsningar från

Camilla

Det här är en kurs i:

  • Leda dig själv dit du vill vara i livet. Ingen annan kommer att göra det åt dig. Börja att bli din egen PT i livet –  det är du värd.
  • 3-stegsutmaningen ger dig möjligheten att se vad du kan förändra och förbättra för att komma närmare till var du vill vara!
  • En snabb start för att kicka igång ditt nya tänk och göra dig redo för stordåd.
  • Innehåller fördjupningsdel i varje steg så om du känner att du vill göra mer kan du det eller så gör du grundnivån först och ser ifall du vill gräva djupare sedan.