Det går en trend bland bloggarna att visa kaoset bakom de fina bilderna. Det är kul att se att de perfekta bloggarna har lika stökiga hem som jag bitvis och att de klokt nog visar upp valda delar som är fina och organiserade.

Mitt hem och min blogg är sällan stylade och fina. Det är kaos rakt igenom. Ibland får jag spunk och tycker det är hemskt och andra stunder känner jag att det är ju bra att jag lägger energi på saker som är viktigare som att vara med barnen…

Fast nog skulle jag vilja ha rena ytor som bara mirakulöst dyker upp då jag behöver det och att jag inte ska behöva städa upp efter mitt och barnens pyssel. Jo nog städar de upp men jag vill alltid städa upp mer än vad de tycker räcker…

Så under helgdagen den första maj städade jag faktiskt och har numera rena ytor här men väljer att visa kaoset i alla fall för att jämna ut oddsen i bloggvärlden – låt det vardagsstökiga få ta plats :)

Rekommenderade inlägg