Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Såpa - floweret.se
Såpa is da shit. Eller rättare sagt hjälper mot all shit :)
Du kan använda vilken såpasort som helst men jag brukar använda Grumme för dels är den bra och dels är förpackningarna helt okej och passar mitt önskemål om en grafiskt snygg layout. Att den också är svanenmärkt är givet ett viktigt kriterium!
Såpa i sprayflaska
I den tomma såpaflaskan har jag blandat lite såpa med vatten och satt fast en sprayflaskemunstycke från en Ajaxflaska. Denna flaska använder jag dagligen i badrummet på toalettstolen, badkar, handfat, väggar och så vidare – grymt användbar.
Såpa funkar som ugnrengörare, till golvtvätt ja allt i princip i hemmet. Har jag såpa så är chansen stor att hemmet kan bli rent :) Det är skönt att slippa ha många olika flaskor hemma och istället bara ha en som funkar på allt.
MEN jag är inte sponsrad för att säga detta, lovar…
Bikarbonat är en annan schysst pryl för rengöring. Återkommer om den.

Rekommenderade inlägg