Tjoho – jag ska plugga efter jul. Jag har fått äran att gå en kurs på Kalix folkhögskola till WEBBREDAKTÖR.
Vad gör en sån då?
En webbredaktör förvaltar ett företags/förenings webbplats på ett kreativt och användarvänligt sätt som gör att den alltid är attraktiv för besökaren. Webbredaktörens uppgift är att ansvara för skapande av kampanjer, upplägg av erbjudanden, nyheter, fotografering, översättning och aktuell företagsfakta.
Jag kommer att lära mig mer om: 
•Layout och metoder för webben
•HTML-kodning
•Webbspråket
•Webbdesign (bild, layout)
•Internetjuridik, copyright och etiska regler

Ett perfekt jobb att ha i glesbygd hoppas jag…att kunna jobba mycket hemifrån via datorn & internet… men först ska jag lära mig mer om det, få verktygen…jag vet ju vad jag vill göra och hur det ska se ut men det tar tid och blir inte alltid som jag tänkt så det ska bli så kul att få lra mig hur det ska göras…
 
Min kodkunskap är hyffsad, men rätt gammalmodig – det händer så mycket och jag hinner inte med på egen hand längre. Tjoho.
 
Men idag ska vi nog ut och åka lite på Saxnäs spår för det är visst nypistat och fräscht där ute i snön!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

 1. Anonymous säger:

  Grattis Camilla!!!
  Det måste ju verkligen vara ”din” utbildning HURRA HURRA !!
  Jag håller tummarna, näää det behövs inte DU fixar detta.

  Gott Nytt År !!
  Lillemor

 2. ett år har gått.. är du nöjd med utbildningen?! Svårt att finna någon som genomgått den..

  /från en som är intresserad av att ansöka (Paulina)

 3. Både ja och nej, jag är lite besviken på utbildningen var inte så bra som jag hade hoppats men den blir vad man gör den till eftersom det är bara plugg på egen hand men jag hade trott att jag skulle få mer stöd och hjälp än jag fick. Testa den men gå en annan också med mer stöd så blir det nog bra. Jag vet inte om du ska gå den om du är helt oerfaren av webbjobb för då blir det nog trist.

Kommentarer är stängda.