På julmarknaden i Saxnäs på lördag kommer jag att sälja dessa varor från Tuxer i Marsfjäll Mountain Lodge (fd. fjällgården):

 

 Fleeceställ i dam, herr och barnstorlekar. De är grymt sköna jag har bott i mitt ställ sedan jag fick hem det, det enda är att damstället kan vara lite kort baktill i byxan men trjan är rätt lång så den täcker bra. Har du problem så kanske du ska testa herrmodellen istället.

Ja denna socka Move i 40% ull är en vinnare, har dem på ofta då jag vill vara varm om fötterna, de har inte svikit mig hittills och de håller fint även efter flera tvättar. Kanon i skidpjäxan eller skoterskon.

 En vardagsstrumpa som luddar rätt mycket i början få jag var luddig mellan tårna men efter några tvättar försvann det. Har använt 8 par dagligen i ett halvår och de ser knappt använda ut, mycket slitstarka. Damstrumporna kan upplevas lite påsiga för de med smal fot men det blir bättre efter 4-5 tvättar så ge inte upp!

Klassisk balaclava bra under hjälmen och finns i barn och unisex storlek. Bra stapelvara i vintergarderoben.

Trigger handske här i gult men jag säljer de som är helt svarta. Har storlekar från 3-11 dvs 5 år och uppåt. Fingerhandskar bara denna gång. Jag använder mest tumhandskar men hade efterfrågan på fingerhandskar så det bidde sådana. Sonen älskar sina använder dem varje dag medan jag tycker dessa är okej handskar, gillar som sagt mer tumhandskar…

Det blir kalasbra marknadspriser på dessa produkter under lördagen – i webbutiken kommer dessa att ligga ute med ordinariepris så passa på att besöka oss och fynda!

VÄLKOMNA!

Rekommenderade inlägg