Höstlov betyder i år att vi besöker våra kära vänner och släktingar söder om Stockholm. Vi har hunnit se ett antal centrum och köpcentra och däribland Heron City som var en ny upplevelse för mig. Det var inget jag längtar tillbaka till. Stort och högljudd miljö med rätt trist inramning så jag förstår inte hur en del kan längta att åka dit och tillbringa sin dag där. Å andra sidan kan andra inte förstå hur jag står ut i fjällen så lång tid heller…

Jag gillar kontraster och att vara här är fyllt av det.

Vi har varit och hälsat på Tungelsta ridskola och kollat på de stora vidderna i Stav. Åsså upplevt de hårt trafikerade motorlederna och trånga parkeringshus. Det är det som är häftigt här, det är storstad inom räckhåll och även skogen och

Glad att vi har chansen att uppleva detta men är också glad att vi har valet att inte ha detta som vardag. Jag skulle inte orka tampas med detta dagligen. Vi testat det lite men det var inte vår grej. Tack och lov så har vi möjlighet att välja en annat sätt att spendera vår tid.

Rekommenderade inlägg