Kära mor har sin dag den 30 maj och det är en söndag så jag behöver ha din bokning SENAST 21 MAJ för att hinna skapa ett kort eller en annan present till din mamma PRECIS som DU VILL HA den… annars kan det bli risk att du får välja bland de saker jag har kvar och det kan gå snabbt att de tar slut (har märkt att många gillar att fira sin mamma men inte alltid har enorm framförhållning…)

Kort kan gå snabbt att få fram men det är tuffare med andra presenter som kräver mer planering – så vänligen beställ i tid så behåller vi båda vårt goda humör *hehe*

En mamma kan ju verkligen vara som ett ledkryss i livet – det kanske är ett helt perfekt kort till just din mamma – ett önskearmband med en sötvattenspärla!

Har flera olika färger och varianter på washi-tejp – så om du vill ha ett annat än på bilden – berätta det! (washi-tejpen är den färgade bården högst upp på kortet som håller fast förpackningen med armbandet på kortet)

I mitt instagramflöde kan du se de morsdagskort och andra kort jag gör för tillfället. Många går iväg till återförsäljarna men det kan hända att det kort du vill ha finns kvar eller att jag kan göra ett som påminner – dock ej helt likadant – om det kort du gillar!

Ta en runda i min butik så kanske du hittar något passande, annars hör av dig så kan jag jag nog komma på något!

Ha det bäst vettja!

Rekommenderade inlägg