Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Skrivbok om dig - ny e-bok ! - floweret.se

Är så stolt över min e-bok som är en skrivbok om dig. Den håller jag just nu på att göra de sista finputsningarna av. Har haft den i mitt huvud rätt länge och ser fram emot att få dela med mig av den till dig. När du skriver och får ner dina tankar på papper händer det mer saker än vad du först kan tro; 

  • Att skriva inspirerar till djupare tankegångar som tar dig längre än första intrycket eller det du vanligen tror bara för att du är van vid det.
  • Att skriva ner dina idéer gör att du kan utvärdera dem. Kolla om de varit framgångsrika dvs om de leder dig någonstans eller inte.
  • Att skriva ökar din förmåga att förklara något svårt, så du bättre kan förstå dig själv…

Det här är bara TRE av alla bra saker som kommer ur att skriva. Det är inte något som jag bara hittar på; utan att skriva är en etablerad metod att bearbeta sorg, ilska, skam med mera i flertalet terapier. Vilket jag har märkt själv – det funkar, både på bra och dåliga saker. Hoppas innerligt att det funkar för dig också!

e-bok omslag

Vad innehåller skrivboken?

  • Den här boken kommer som en PDF-fil som du kan ladda hem och läsa i din telefon, dator eller annan skärm eller skriva ut på papper. 
  • Den har en utskriftvänlig design med svartvita sidor för ditt skrivande och bara en färgglad framsida som du kan välja bort ifall du vill spara på ditt bläck.
  • Den innehåller 31 sidor med en halva som är linjerad och en halva med frågor och tankeväckande citat och text.
  • Boken kan användas som en skrivbok under en månad då du skriver en sida om dagen eller som en arbetsbok du tar fram då och då när du behöver.

Prenumerera på mina kreativa brev vettja!

Bli prenumerant på mina kreativa brev & få inloggningen till freebie biblioteket där alla gamla brev finns och det senaste nyheterna och erbjudandena genom att anmäla dig här:

Källor:

Journaling for mental health

Rekommenderade inlägg