En av mina egenskaper är att jag är snål eller ekonomiskt lagd och det innebär att jag inte köper gräsligt mycket saker utan fegar och testar och vrider och vänder innan jag slår till. Kan vara besvärlig som shoppingpartner men rätt praktisk om det är en budget som ska hållas…

Så därför är jag dålig på att handla saker till mitt pyssel. Det tänker jag visa upp under etiketten budgetpyssla och visa hur man KAN göra, inte hur du SKA göra för det får du bestämma själv…

PROMARKERS

Visar här upp alla mina promarkerpennor jag har. Det är två fempack från Joanna Sheen som har bäst pris på dessa pennor och om man köper som jag fempack så landade de kring 17-18 spänn inklusive frakt från Storbrittanien. Jag har även köpt en hudfärgad penna och en blå i den lokala butiken som har scrapbookingsaker i Vilhelmina dvs Blomona & lek. De verkar ligga i 6-pack numera och jag kan inte dagsläget på växelkursen för pundet men du kan ju kolla det innan du slår till.

Dessa funkar rätt bra att färglägga alla möjliga motiv, och en grå ZIG-penna har jag till att göra skuggorna med. En vit Opaque penna från ZIG har jag också för att göra högdagrar. Visst du kan köpa alla 148 nyanserna men du behöver det inte för att kunna färglägga lite stämplar.

Denna digistämpel från MayzyArt har jag färglagt med mitt begränsade lager av pennor och fastän jag inte är något proffs på färgläggning så blev det hyffsat resultat. Du behöver alltså inte köpa alla nyanserna innan du kan måla, men det blir säkert roligare för varje nyans som du kan lägga till och som du behöver.

De nyanser jag har är: denim blue, royal blue, poppy, cardinal red, Gold, oatmeal, pine, soft green, cocoa, bluebell och arctic blue.

Nu har jag beställt en för mig ny sorts pennor Spectrum noir som blir mer prisvärda om man vill ha fler nyanser men jag får återkomma med recension om hur bra de är att färglägga stämplade motiv med.

SLUTSATS: Du kan köpa promarkerpennor och testa och få bra resultat utan alltför många olika pennor.

Rekommenderade inlägg