Ett kort med en pojke som gillar sitt husdjur gör mig glad, stämpel från Meljen och papper från Slöjddetaljers egen 6×6 pack och en tidning min syster gav mig.

En supermamma som digistämpel från etsybutiken Mayzyart som bara var tvungen att flytta hem till mig. Papper från Pink paisley Spring jubile tror jag de hette och den medföljde en annan tidning jag fick av min syster…

Såhär ser det ut på mitt bord just nu eller nyss då jag höll på med supermammakortet som först skulle bli grönt men inte blev det…

Här är högen av tidningar som syrran gav mig, rena julafton. Jag är ju besatt av tidningar och Niklas brukar gömma dem för mig för jag blir som borta för världen när jag läser i dem, det kan vara allt från reklamblad till djupa tidningar och sådana här godisbitar som inrednings och pysseltidningar… En som inte var med på bilden men väl i kassen som jag fick av syrran var tidningen Retro, wow vilken bra tidning jag som är galen i allt från 50-talet och till och med 70-talet. Finfint.
Två av pysseltidningarna hade gåva med papper och dekorationer och stämpel så jag har det så trevligt. Blev ”tvungen ” att handla nya fina stämålar från Etsy som synes som Coffeaddicted hade tipsat om på sin blogg och i forumet Svensk scrapbooking. Valde supermamman och cirkustjejerna, det blir ju perfekt framöver till mig cirkustokiga tjej. Hon har redan färglagt flera av dem.
Då upptäckte jag att hudfärgspennan från promarker har tagit slut. Vi är ju tre om den, Manga-Max, princess-Tea och jag så den blir flitigt använd. Efter att ha funderat ett tag och kollat priser och modeller föll valet på att köpa Spectrum Noir pennor från Joanna Sheen`s webbutik. För knappt 25 pund dvs cirka 280 spänn får vi 24 pennor inklusive frakt från UK – då får vi en massa olika toner av hudfärg och dessutom några färger som passar både färgläggning av drakar, princessor och bebisar och allt därimellan… det blev paketet med ljusa toner alltså.
Jag har handlat från hennes webbutik förr och blivit glatt överaskad över den snabba leveransen från United kingdom.
För knappt 12 spänn stycket får vi bra färgläggningspennor – tjoho – det är vardagslyx det.

Hejsvejs!

Rekommenderade inlägg