Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 stämplade band - floweret.se
Efter att ha kört bil i flera timmar och varit på skidtävling med åttaåringen så började jag göra bomullsband. Det var jättekul att experimentera och till slut så fick jag till ett sätt som gjorde att trycket tål maskintvätt i 40 grader. Det bidde textband:

 Förpackningsförslag…

Gjorde ett paket för att kolla hur de ser ut som presentsnören och det funkade ju bra… en kompis kom förbi, hon behövde ett paket till bebis och gillade verkligen iden – kul.

Testade att sy fast band på dotterns fläckiga tröja och det blev ju riktigt bra, hon var nöjd också. Små små ord där det står kram bidde det.

Det var jättekul så det finns risk att jag gör fler varianter…

Lagt ut det på min eplabutik också.

Rekommenderade inlägg