50% eller mer på allt i WEBBUTIKEN klicka på länken i menyn högst upp eller HÄR för att komma till rean.

Hittade en låda med mitt lager som jag lyckats trolla bort när jag flyttade om här hemma så nu kunde jag lägga upp alla varor jag har några få av kvar här. Två små hus hittade jag. De syddes i början 2000-talet och var heta då ett tag men sedan dess har jag mest hållit på med scrapbooking och moln så dessa två sista röda hus är lite unika. Har kvar sin fina röda färg då de bott i lagerlådan i skyddad miljö…

 

På tal om moln har jag några kvar också, en del med text och några utan. Har lagt upp några i butiken nu.

En enda ugglekompis finns kvar, de blev utkonkurrerade av risvärmekuddarna och inga fler ugglekompisar blev det så även den är en raritet :)  De var roliga att sy så jag saknar dem lite.

Det är som att kolla i en dagbok sedan förr att gå igenom lagerlådan. Återupptäcka ideer jag haft och känslor, det är rätt spännande. Hittade även fina sjalar och smycken som jag nog ska lägga ut i butiken också. Det var jättekul att sticka sjalar men har numera gått över till strumpor, det är variation som håller hjärnan igång :)

Kanske hittar du tidiga julklappar i butiken :)

 

Frakten

Rekommenderar att ni väljer skicka lätt för 53 kr för då får du ett spårningsbart nummer och kan följa ditt paket genom Sverige. Såklart kan jag skicka som brev också men då har du inget nummer som Postnord kan leta din beställning via.

Hjärtligt tack för att du hälsar på här och önskar dig en fortsatt fin söndag och en bra vecka framöver!

ETIKETTER:

Rekommenderade inlägg