Den ANDRA april 2022 börjar SKRIV- & KLADDKLUBBEN här på bloggen på floweret.se där vi blandar att skriva med att kladda – kan du skriva ditt namn och rita en streckgubbe så har du klarat gränsen för att vara med i klubben :)

Tanken är att göra det som kallas ART JOURNALING – dvs att göra en slags konstdagbok – att skriva och skapa på en sida åt gången.

På instagram hittar du framöver inlägg från klubben med hashtagen #skrivkladdklubben om du vill se vad det handlar om innan du hänger med eller vill hitta inspiration.

Klubben är bara att hänga med i – behövs ingen avgift eller anmälan – bara att dyka upp på bloggen eller instagram eller både och. Meningen är att inspirera till att skriva och att skapa utifrån ett tema varje månad för att få gång med lekfulla sida av dig – våga testa nytt och ja helt enkelt leka fram nya sidor hos dig. 

I en omröstning om vad prenumeranterna på de KREATIVA BREVEN ska få på min födelsedag som PRESENT blev det en kurs i ART JOURNALING – att föra en konstinspirerad dagbok kan man säga. Det var ju kul för jag hade tänkt kicka igång den här SKRIV- & kladdklubben nu i april för att se hur intresserade ni allihopa är av just sånt och om det vore kull med en kurs i det :)

Tänk det fanns ju intresse redan – spännande!

Men då kör vi igång med klubben den andra april (så ingen tror det är ett aprilskämt) och sedan ser vi fram emot en kurs den 10 maj till alla prenumeranter!

Du kan få kursen du med – bli prenumerant vettja HÄR idag!

Rekommenderade inlägg