Nu har jag en liten freebie en gratis grej till dig. En textstämpel som du kan ha till kort till dina studentvänner. Klicka på bilden nedan och spara den och skriv ut den!

Hittade en smart beskrivning av ett fickkort här och det är en variant på det jag gjort ovan.

ÖNSKEDRÖM

Jag hittade en fantastisk fotograf på min Flickrrunda och hon hade besökt en jättefin pappersbutik i USA Kalifornien, som jag skulle vilja jobba i alternativt äga :)

Här är hennes fotoreportage i den butiken!

Har mailat och frågat om lov att använda hennes foton av butiken men inte fått svar så jag vågar inte visa upp dem här men om ni är nyfikna så gå in och titta via länkarna ovan… Så fina bilder och en så fin butik. Skulle gärna vilja tillbringa några timmar i den butiken…

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

Kommentarer är stängda.