Nu håller jag på med att skriva ett nytt kreativt brev inför sommaren som skickas ut på morgonen den 6 juni – vår nationaldag. Vill du ha det är det bara att anmäla dig till det HÄR eller till höger här på bloggen så finns det ett formulär att fylla i. Det är såklart helt utan kostnad och du kan avregistrera dig direkt via en länk i varje brev om du skulle ångra dig.

Om du vill se hur ett kreativt brev kan se ut klicka här så får du se en variant på den så ”köper” du inte grisen i säcken.

Jag har ett bibliotek här på webbsidan där jag samlar freebies och saker jag har i de kreativa breven och det får du en kod till när du blir prenumerant. Senast lade jag till brevpapper att ladda hem och skriva ut i bibloteket.

Brevpapper du kan ladda hem och skriva ut :)

Har du vägarna förbi Saxnäs i sommar kom ihåg att besöka BOKBYTARHUSET där du i ensam hälsosam omgivning byta böcker att läsa. Har du inte med dig en bok kan du ta en i alla fall. Det är så kul att läsa och den glädjen är tänkt att spridas – det är bokbytahusets syfte – dela på läslust och resurserna!

Önskar er en fin sommar!

Rekommenderade inlägg