På min ”sluta-att-göra-lista” hittar du –> stress kring julen!
Känner du likadant? Jag är då less på att känna att det är kaos på planeringen innan jul och har därför använt dessa planeringsblad jag visar här idag i fler år för att hålla koll på det jag gör.
Dessutom en DAGLIGEN DECEMBER bok där jag samlar alla minnen från december – en video nedan som du kan se hur den kan se ut

Bakning är en sådan sak som min mamma jämt står för men det är kul att baka som en liten ritual för att komma i stämning inför advent. Då brukar jag skriva upp det jag bakar så när mamma ringer och frågar vad vi vill ha då vet jag…

Här får du en planerare att skriva upp dina funderingar kring julen. Den är dessutom gratis så när på det bläck du behöver för att skriva ut den!

Så varsågod och börja planera :)

Okej, jag har hittat massor av läckra planerare på nätet som går att ladda hem, den ena finare än den andra men jag har två kriterier: den ska vara på svenska och ha lite lullull som drar lite bläck i skrivaren.

Tyvärr hittade jag ingen just nu heller som klarade dessa två kriterier så jag gjorde en själv. Den här är på svenska och har föredömligt lite färgglada attiraljer som drar färg ur mina patroner i skrivaren. Jag behöver massor av färg till annat än just mina planneringspapper nämligen.

Så sidorna är A4 och har rätt stora fack att skriva i så du kan få med rätt mycket som du behöver. Dekorationerna är julkulorna som jag ritat och sålde som digitala stämplar förut och som passar bra in i temat…

Ladda hem planeraren

Klicka på länkarna nedan så öppnas sidan i PDF. Du behöver ha en PDF-läsare som tex Adobe reader för att kunna få upp dem på din skärm.

Bakning

Dekorationer

Julkort

Julklappar

Matplanering

Eftersom det är regn i luften känns julplaneringen faktiskt avlägsen nu – MEN det är mindre tre veckor kvar till 1:a advent folks – dags att planera :)

Saknar du ngt i planneraren – hör av dig – jag kanske kan få till en sida till om jag får ett bra förslag :)

Dessutom hade jag en Dagligen december bok 2020, här kan du se den:

Så mysigt att ha och kolla i inför nästa jul och planeringen av den!

Ha det bäst!

Rekommenderade inlägg