Nu har jag haft stor verkstad med armband och har fått fram flera olika sorter både av förpackningar och två varianter på önskearmbanden. Hittade min gömma med svarta agater från mitt trasiga smycke från SNÖ of Sweden som jag gjort örhängena ”Snösparv” av också och tänkte att de passar ju som pynt på armbanden också. Återbruk är ju perfekt!

Lärare och studenter ska ju få sommarlov om några veckor trots allt som händer i vår värld. Det kommer nog att bli en hel del funderingar om skolavslutningar och festligheter – hur ska de firas och när och i så fall om inte närdå?

Det är ändå viktigt att komma ihåg att visa uppskattning för deras hårda jobb och glädjas med dem på alla sätt och vis. Då kan ett önskearmband kanske pigga upp!

presentlåda

Igår bytte jag arbetsplats och det gjorde mycket för inspirationen. Annars brukar jag sitta vid mitt bord i pysselverkstaden men nu valde jag att ta verktygslådan med smyckesgrejorna till vardagsrummet där jag har fin utsikt över Satsfjället. Det gjorde susen för arbetsmoralen.

Det blev några örhängen också med sörvattenspärlor…

Nu är det fredag och jag önskar er en fin helg!

Rekommenderade inlägg