Nu kan du lätt skicka en överraskningslåda till någon du gillar – med hantverk från Lappland här via webbutiken. Har märkt att de flesta köper mina saker som gåvor och då är det ju bra att underlätta för er så ni kan låta mig skicka gåvan direkt till kompisen utan att presenten ska behöva gå omvägen via dig – om du inte vill det förstås…

Armbanden är först ut i raden av gåvor som du kan skicka direkt till mottagaren utan kringelikrångel med specialbeställning :) Du kan redan idag lägga din beställning HÄR men paketen kommer att börja skickas först den 16 mars 2020. Detta pga att jag väntar på de praktiska lådorna i returfiber som är så små att de ryms i de flesta brevinkast eller postlådors öppning dvs 3 cm höjd. Visst är de söta!?

När de är så små, kartongerna, så kommer de fram som ett vanligt brev på 2-3 vardagar enligt Postnord – bra eller hur! Det går dock inte att spåra försändelsen eftersom den går via brev men än så länge är Postnord bra på att leverera inom landets gränser tycker jag.

Armbanden ligger i sin vanliga förpackning men har även blivit omslagna i svart silkespapper och har ett presentband i grönt från House doctor runt sig för att få till en lite mer presentig stil samt bli lite mer skyddad i frakten.

Funderar på vad extra jag ska lägga till i lådan och har inte ännu klurat ut det ännu… alltså förutom att du kan lägga till en personlig hälsning också som jag skriver ut och lägger ihop med din present i lådan… det har jag redan tänkt på.

Vad tror ni om det här?

Rekommenderade inlägg