Igår blev det bara så att den öppnade. Webbutiken. Den är väl inte helt perfekt fungerande för exempelvis frakten får jag inte till utan att köpa någon rackarns plugin som tickar pengar i butiken så det blir en liten nödlösning – frakten är varor i butiken – så att e ni får klicka på en frakt ni vill ha… Det ligger nämligen lite varor här och var i pysselrummet och ifall någon annan kan ha nytta av dem ja varför inte – det är ju inte direkt betungande att ha butiken öppen.

Såhär såg det ut på skrivbordet ett tag då jag kollade i mina gömmor:

varornablandat

 

Det är kul att se på nya och gamla saker jag gjort och se hur det är en röd tråd i dem på det ena eller andra sättet. Det finns något där som är mitt sätt att se på saker och ting, en slags stil ändå.

Det finns så många roliga saker att göra men konstigt nog har jag inte direkt haft så stor lust att göra något ett tag. En slags utpumpad kreativitet som inte orkat ta sig fram i vardagen.

Nu när den får lite luft under vingarna så mår jag bättre. Det är som om den ger mer än den tar. Om jag tillåter den till det.

 

ravvarmekudde

Kaniner och ugglor också kanske som risvärmekuddar?

Klämmer och känner på rävrisvärmekudden jag har kvar, prototypen utan morrhår eller svans och felaktig på flera sätt och funderar på att göra ugglerisvärmekuddar och kaninrisvärmekuddar…  Vi har lite problem med att få igång värmen i risvärmekuddarna när vår mikrovågsugn bestämde sig för att sluta värma saker och istället börja lukta väldigt konstig. Den fick då flytta ut ur vårt hus och ugn samt kastrull är våra värmekällor. Risvärmekuddar går att värma i ugn men det tar ju sån tid och tja jag är lite rädd att den kan börja brinna ifall jag glömmer den där (hrm)…

Just nu har jag ingen risvärmekudde att lägga ut i webbutiken. Allt möjligt annat är i Klimpfjäll på affären där och håller Eva och Laila sällskap. Där finns moln och örhängen, halsband och flaskkort, stickade sjalar och hm ja det kanske är det som är där.

 

hemmavid

Det är svårt att inte må finnemang då en bor såhär fint. Idag plockade jag svamp innan lunch. Det är fint att efter stressig turistsäsong rå över sin tid lite mer nu. Det är svårt att inte stanna och stå och stirra ett tag. Det kan ta tid att gå en promenad nu. Det blir som stiltje i sinnet. Åsså kan man ju träffa på trevliga andra bybor på tur också… det är lyxen med att bo glest. De man träffar de pratar men med. Ensam är svårt att känns sig. Eller det är en annan sorts ensam än i stan. Ensam är ensam, i stan är man ensam mitt bland andra.

 

anslagstavlan

Så kanske ska jag ta en titt på min inspirerande anslagstavla och kvala upp ärmarna och ta itu med lite produktspånande – det finns ju massor jag själv skulle behöva – eller hur!?

Tar det lite lugnt med att fila på allt tekniskt jox i webbutiken – ni får stå ut med den – och tar och bryr mig om att göra roliga saker dit istället. Stor kram till dig som orkat läsa hit eller scrollat ner hit i alla fall…

Ha en fortsatt bra vecka!

Rekommenderade inlägg