Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fira en lyckad händelse - floweret.se

Välj något som hänt senaste tiden som du är nöjd med och fira det.

Det är bra att ha mål och sträva efter dem men även små delmål eller bara helt enkelt vardagliga lyckade händelser är vettiga att uppmärksamma. Det för att det ger en känsla av framgång, av att nu är det bra grejer som händer. Det är bra att gillar de små sakerna i livet för då har du massor att glädja dig åt – varför vänta med att vara nöjd med något – det är bättre att fira för ofta än att glömma bort.

Amerikanska Teresa Amabil har forskat i vad som gör arbetslivet bra, vad som ger mest effktivitet och hon skriver:

 

 The good news is that even small wins can boost inner work life tremendously.

https://hbr.org/2011/05/the-power-of-small-wins

 

Man behöver inte vänta på den där stora upptäckten eller ta hem det stora avtalet eller fixa värsta festen – det ger givetvis stor glädje och energi på jobbet men även de små vinsterna och framgångarna ger en skjuts framåt.

Så ta ditt eget privatliv under lupp och ta fram något bra som hänt eller som du lyckats med och fira det. Lyckades uppdatera en pryl utan att den blev konstig, hittade den försvunna sockan, klarade av att baka den kluriga kakan osv du har säkert massor att vara nöjd över.

Så fira en lyckad händelse idag.

 

ballonger: Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

 

omtänk 2018

Dag 30 av 31 av #omtänkaugusti2018

Rekommenderade inlägg