Septembers blad var lite spretigt, du fick skriva upp massor av olika önskningar och mål och kanske känner du att du inte riktigt hann med dem alla – eller är du en övermänniska eller satte du låga mål?

Vilket som så är oktober en annan femma, här ska fokuseras – du får lov att bli lite mer noga med att välja och fokusera mot färre mål – typ ett enda. Är du redo?

Om så är fallet är det bara att hugga in… om inte får du hänga med i alla fall…

dina mål för oktober

En gång i månaden får du ett arbetsblad i PDF-form här som handlar om din personliga utveckling och du kan sätta upp dina mål för månaden som kommer. September var den första månaden och nu kommer den andra månaden i serien. Du kan hoppa på ett arbetsblad när som helst och utan att ha gjort det som var innan. De är inte direkt kopplade till varandra utan du kan få ut lika mycket ifall du gör dem i oordning eller ifall du bara gör en enda. Hur många de blir beror på hur många frågor jag har till mig själv. Det är mina egna funderingar jag vill få på pränt och du får hänga på och skriva ner dina med mig. Så välkommen och ladda ner och skriv ut oktobers utmanande arbetsblad.

 

hejsan oktober

[bctt tweet=”För att nå vad du vill ha måste du veta vad du vill ha. Du kan inte träffa ett mål du inte kan se.”]

För att nå vad du vill ha måste du veta vad du vill ha. Du kan inte träffa ett mål du inte kan se. Eller hur!

Det är dags att sluta flumma och istället vara konkreta. Vad behöver du, vad vill du ha och vad känns bäst för dig?

Ja då är ”Hejsan Oktobers”-blad som gjort för dig för du kan där se vad det är som du helst av allt vill ha i ditt liv just nu.

hitta din plan för livet

 

Ladda ner arbetsbladet

Dåså nu är det hög tid att LADDA NER arbetsbladet!

Lycka till med bladet!

Rekommenderade inlägg