Hej hösten – vi har haft regn och regn och regn men idag kom det en gnutta sol och då blir hösten så mycket gemytligare. För att fira det så får du här ett skrivbordsunderlägg eller wallpaper med en höstig bild från Saxnäs och med ett peppande budskap som hört och häpna George Clooney sagt…

Ja tänka sig. Kanske har jag väldigt förutfattade meningar om bildsköna skådespelare för inte hade jag trott att han direkt kunde ha sådana djuplodande tankar, ja det är väl så att mina fördomar hindrar mig från att se klart och kan missa guldkorn på det viset.

 

Gratis skrivbordsunderlägg

Så klicka på bilden nedan så kan du ladda ner denna bild till din dator:

skrivbordsunderlägg

Funkar det inte så testa denna LÄNK

Vi har haft gula löv rätt länge här i Lappland men om du bor på varmare breddgrader så kanske du inte finner den så passande än men i sinom tid lär de gulnande löven dyka upp hos dig med…

Här är en version till, lite högre som passar min skärm bättre.

skrivbordsunderlägg2

För att ladda ner klicka på bilden eller HÄR.

 

Planera dina försök – ta kontroll över ditt liv

Är som förtjust i detta citat som jag även hade med i fredags i inlägget ”Utvärdera september – var det din bästa månad?”

Det enda misslyckandetär att inte ens försöka...

Om du vill planera din månad innan du utvärderar den… så hittar du det inlägget HÄR  och på måndag får du nytt planeringsunderlag för oktober månad så välkommen igen då om du har lust. Själv håller jag på med att få mina tankar på pränt och få lite struktur i funderingarna, då fungerar det med dessa planeringssidor som är månadsbaserade. Hoppas du kan ha nytt av dem du med.

Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Rekommenderade inlägg