Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bytte från blogger till wordpress efter 7 år - floweret.se
födelsedag www.floweret.se
www.floweret.se födelsedag

 

Hej.

Inget är sig likt här. Jag har efter sju års bloggande på den trevliga och lättarbetade bloggerplattformen utmanat mig att flytta till en wordpressbaserad blogg. Nu är jag av den sorten att jag sällan testar lite försiktigt utan hoppar bara i båten och tutar och kör vilket jag gjort här nu på en gång.

Det blev lite tjorv med att få över bilderna för första gången jag gjorde det så funkade det perfekt men då jag skulle göra det igen så funkade bara två bilder… jaja det lär väl bli en massa jobb men sen så ska det väl fungera igen.

Jag tänkte bara nu lite snabbt säga det så om du råkar hälsa på här undrar vad f-n jag gjort…

Den gamla bloggen hittar du här: http://camillafloweret.blogspot.se/ om du vill se ngt sedan förr med alla foton kvar ;)

 

Rekommenderade inlägg