Skoj lästips!
Om det regnar, om du har uppkoppling, om det inte är strömlöst, om du behöver lite intressant läsning så vänd dig till:

http://issuu.com/magazineemma

Det är en tidning publicerad på nätet som kalalr sig för ”om martha hade varit en tjugonånting” dvs om amerikanska hemmagudinnan Martha Stewart hade varit 20-åring istället för 40-50-åring hade hon gjort denna tidning… och det lät ju lovande och det var det.

Har kollat bara majnumret men ska nog kika runt på fler framöver.

Telefokus AB – grrrr
Högst upp på min irritationslista just nu är Telefokus AB som ringer från en mängd mobilnummer till mig men jag hinner inte svara och de stör mig så inåt skogen. Ett att de är försäljare, två att de ringer hela tiden utan att vara där då jag svarar eller att de lägger på innan jag svarar, tre att de ringer till sonens nummer också, fyra för att jag inte gillar att bli uppringd av de som vill sälja saker till mig.

Grr.

Vill ha nixregister för mobiler
.

Rekommenderade inlägg