Varför en blogg?
Det är väl många orsaker men det som får mig att skriva inlägg är önskan att ge tillbaka till bloggvärlden och tacka för all inspiration och bra funderingar jag får ta del av hos de bloggar jag besöker. Då jag läser en kul eller bra post på en blogg får jag nästan alltid lust att skriva en egen och visa vad jag hittar på.

Det är en god spiral i en värld där så många onda finns.

Jag vill vara del av det som gör gott och därför bloggar jag. Lite pretentiöst kanske men sant.

Det finns såklart andra orsaker också ibland som att jag vill skryta om något eller dela foton till vänner då jag är less på facebook som inte är mitt vanliga forum. Bara under Eurovision gör jag ett undantag ;)

Ikväll är en stor kväll – Eurovision i Malmö – Finalen!
Bättre än hockey.

Ikväll hejjar jag på Ungern, Holland och Norge och lite på Sverige för sakens skull. Jag och Max blev så besvikna, han är glad att han inte får rösta på Sverige ikväll för det vill han inte ;)

Så jag hejjar på Ungerns skäggiga kille i toppluva med sin fina låt på sitt modersmål, Hollands finstämda Birds och på Norges upptempolåt. Hejja hejja.

Så en tupplur kanske och sedan fram med chips och röstningstelefonen )

Ha en bra kväll i värmen Sverige.

Rekommenderade inlägg