Kortmakeri har varit igång förra kvällen, hade så mycket vitage photo distressfärg på fingrarna att det tog ett dygn att nöta bort… Roligt med digisar för jag tog stämpeln med häxan och gav henne en svart dubbelram i Word och även en inre skugga på den ramen innan jag skrev ut henne…

Här har ni framsidan på det Haloweeniga kortet…
Prickigt band från Reprint, snöre/garn från en swap med amerikanska garner för hm 7 år sedan… påsnitar från Reprint och mina egna stämplar jag ritat. En boksida från en bok min syrra slaktat för att göra block av pärmarna ochjag fick inlagan…

Insidan med massor av döskallar som jag fick stämpla på för texten på boksidan var lite magstark att läsa och jag gjorde mitt bästa att kamoflera orden… Förstår att syrran inte ville ha kvar boken utan gjorde om den till ett block…

Hänger med på stampartics skisstävling med detta kort!

 HALVA PRISET!!!!!!!
i en vecka – till den 13 oktober – passa på att beställa till dina godispåsar och kort…
Hela paketet för 22:50 pix!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

Kommentarer är stängda.