Är det kris och du behöver ett grattiskort på en gång – då har jag lösningen för dig här – ett grattiskort att ladda ner och skriva ut…

 

grattiskort

Köp kortet nu!

 

Ladda ner, skriv ut och ge bort!
Här är en PDF-fil med ett kort du kan ladda ner och skriva ut när du behöver ett det. Du kan skriva ut kortet så många gånger du vill efter att du har köpt det i min butik.
Praktiskt eller hur!

Designen är ett A4 som du viker två gånger så du får ett rätt stabilt kort även om du skriver ut på vanligt kopieringspapper. Om du vill kan du klistra ihop sidorna och få ett ännu stabilare kort. Det är enkelt att vika rätt, bara vika dubbelt två gånger.

Motivet är texten GRATTIS målad och färglagd med akvarellfärger på grängat papper som syns på kortet med sin lite knöliga yta. Färgglad och lekfull text för alla åldrar. Motivet är sedan skannat och inlagt i kortet. Du ser själva motivet ovan på bilden men resten av kortet syns inte.

Hoppas du har många trevliga bekanta att ge bort ett kort till!

 

Webbutik med direkt nerladdning av din köpta vara

När du betalat får du en länk direkt som du laddar ner filen med kortet som du sparar på din dator/platta/telefon och sedan kan skriva ut.

Jag letar ständigt efter nya sätt att fixa bloggen och här var ett nytt grepp att sälja saker som jag vill testa. Tidigare hade jag en butik via Tictail men jag lade inte ner så mycket tid på den och de hade inga funktioner för att sälja saker att ladda ner direkt efter köp så då rekomenderade de en app som heter Sellfy. Den har jag nu startat utan tictail och kör direkt i bloggen istället.

 

 

butiken

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rekommenderade inlägg