Det är så irriterande att du har tänkt på allt utom just ett kort till presenten. Är det kris just nu och du behöver ett grattiskort på en gång – då har jag lösningen för dig här – ett grattiskort att ladda ner och skriva ut…

Handlar det om studenten? Ja då har jag ett annat kort du kan ladda hem inför festligheterna. Gå längre ner på sidan så hittar du länkarna till korten.

Har du längre tid på dig så kan du antingen beställa ett speciellt kort av mig som du blir helt ensam om eller besöka någon av mina återförsäljare av mina kort. Du hittar dem under rubriken ”Om” . Att beställa ett kort av mig går till så att du mailar mig med dina önskemål så hör jag av mig med förslag på kort. Det kan ta två till tre veckor att få kortet eftersom jag inte jobbar heltid med kortmakeri utan gör det på min fritid.

gratulationskort att skriva ut

Ladda ner grattiskortet, skriv ut och ge bort!

Här är en PDF-fil med ett grattiskort som du kan ladda ner och skriva ut när du behöver ett det. Du kan skriva ut kortet så många gånger du vill.
Praktiskt eller hur!

Designen är ett A4 som du viker två gånger så du får ett rätt stabilt kort även om du skriver ut på vanligt kopieringspapper. Om du vill kan du klistra ihop sidorna och få ett ännu stabilare kort. Det är enkelt att vika rätt, bara vika dubbelt två gånger.

Motivet är texten HURRA målad och färglagd med akvarellfärger. Färgglad och lekfull text för alla åldrar. Motivet är sedan skannat och inlagt i kortet.

TIPS: Om du har fler behov av kort så hör gärna av dig, jag skapar kort till alla tillfällen.

grattiskort

STUDENTKORT?

Har du behov av ett studentkort istället? Ja då hittar du det här !

Hoppas du har många trevliga bekanta och roliga tillfällen att ge bort ett kort till!

VILL DU FLER FREEBIES? KLICKA HÄR & FÅ INLOGGNING TILL MITT BIBLIOTEK.

Rekommenderade inlägg