Om två veckor är det dags att starta november och här får du en kalender för just november och även december 2016. Den ena har veckonummer, datum, veckodagar och helgdagar markerade men är i övrigt tom för att du ska kunna anteckna dina viktiga göromål. Den andra har förslag på aktiviteter under dessa två månader om vad du kan sysselsätta dig med för att få en bra planering och en kul tid fram till nyår.

Så ladda hem, skriv ut och planera.

 

Förra året fick du en likadan kalender att ladda hem och eftersom jag hade missat lägga till veckonummer så blev det en version till det året. Detta år har jag lagt till mer på en av kalendrarna och båda har veckonummer istället. Så om du laddade hem en i fjol kommer du att känna igen den.

 

Version 1: Kalender, för dig att fylla med innehåll

Här kan du hämta hem den tomma kalendern med plats för dina egna planeringar helt och hållet.

Tom kalender

 

Version 2: Kalender med extra förslag på aktiviteter

Här kan du ladda hem den kalendern som har förslag på aktiviteter under flera av dagarna men även plats för dig att lägga till det du vill komma ihåg och/eller göra.

Kalender med förslag

 

julkul2

 

Skriv ut klistermärken till kalendern

För att få fina klistermärken att skriva ut för att pynta dessa kalendrar eller din vanliga kan du klicka här:

Tomtar i rött o grönt  från http://www.laughingandlosingit.net/

Halloweenmotiv från http://www.plannerpickett.com/

 

Då får du ladda ner en fil som du skriver ut på ett ark med klisterpapper eller klipper ut och limmar fast. Finns mycket kul att ladda hem och skriva ut helt lagligt hos generösa designers så du behöver inte knycka. Finns fina att köpa på tex etsy.com också!

Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

Rekommenderade inlägg