Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Få ditt bästa år hittills - gratis arbetsbok - floweret.se

Välkommen 2016 – ditt bästa år hittills!

Rivstarta, nåväl det har gått en vecka snart men ändå, det nya året med att planera och skissa fram det bästa år du upplevt hittills. Till din hjälp har du en arbetsbok med frågor som du skriver ut och skriver i. Du får den som PDF i biblioteket när du anmäler dig till mitt nyhetsbrev HÄR eller klickar på länken till höger på bloggen.

skissa

Granska det gamla – skapa det nya

I det näst sista inlägget 2015 skrev jag om att granska det förra året och se vad det lärt oss och vad som var värt att ta med nu till det nya. Här är det dags att ta oss an hur vi vill att det nya året ska vara för oss.

Ett tiosidigt häfte/bok får du (genom att anmäla dig till mitt nyhetsbrev HÄR ) som du kan skriva ut och använda för att hitta hur ditt kommande år ska bli och vara som du vill att det ska vara – inte som någon annan vill – hur DU vill.

Häftet finns i mitt bibliotek som du når via ett lösenord som du får i nyhetsbrevet. Du kan avanmäla dig när du vill från fler nyhetsbrev.

ditt bästa år hittills

Få en gratis arbetsbok

Du får den tiosidiga boken genom att anmäla dig till nyhetsbrevet HÄR

Du får den direkt till den e-postadress som du anmält och kan skriva ut den på en gång. Jag hatar skräppost så jag säljer inte vidare eller ger bort din e-post utan den är i säkert förvar.

Skriv ner det, gör det, få det

Livet tuffar på och inget blir av om du inte sätter fart på dina önskningar. Mål är fint att ha men även en plan för att nå dem är viktigt för annars blir det hela bara ett svävande ingenting. Med dina tankar på papper kan det vara enklare att verkligen få tankarna att bli till verklighet.

Du får lista ut vad som du gillar, vad du kan släppa, vilka som är viktiga för dig och lägga ut en plan månad för månad vart du är på väg. Du kan även bara svara på frågorna och se vad det är som dyker upp medan du svarar för då kan det du önskar utkristallisera sig när du fått bort allt som ligger och skräpar i vägen.

Du får arbetsboken genom att anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Vill du inte längre ha det så kan du avanmäla dig via en länk i varje nyhetsbrev. Så du slipper brev du inte vill ha men du får givetvis mer än gärna stanna kvar och få fler grejer till din e-postbrevlåda från mig.

Du kan även hitta äldre arbetsblad att skriva ut på den här bloggen för att du ska få en bra vecka till exempel. När du planerat ditt år kan du bryta ner det veckovis så blir allt mycket konkret…

veckoplanera nu

Välkommen 2016 och välkommen till ditt bästa år hittills!

Rekommenderade inlägg