Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Överraska någon med vänlighet - floweret.se

Det värdefullaste vi har här i livet är vår tid. Oavsett hur rika vi är eller hur mycket vi arbetar eller vad vi har för egenskaper så är vår tid begränsad. Att dela med sig till andra människor av din tid är det mest värdefulla du har att ge.

Överraska någon med vänlighet och att du ger av din tid.

Jag har inte tid, jag hinner inte, det går inte idag men vi kan ses nästa vecka, hur ser ditt schema ut, kanske kan vi korta av mötet så hinner jag… du har alltid en lista på prioriteringar om din tid. Jobb, hemmajobb, läslistan, träning, barnens träning, någons födelsedag osv.

Idag ska du ge bort det allra finaste du har till någon annan. Din tid. Aktivt ge bort den genom att ägna tid åt en annan människa. Det ger dig förvånansvärt mycket tillbaka. Värt mer än något annat. Du får nämligen det allra dyrbaraste som den andre personen har att ge – sin tid.

Rekommenderade inlägg