Fick du ingen kalender för 2016 i julklapp eller behöver du en till?

Idag får du tips på kalendrar du kan skriva ut och använda direkt i skarpt läge om fyra dagar. Jag fick en fin kalender av farsan som jag för anteckningar i men för planering framåt kan olika kalendrar vara praktiska. Ibland behövs mycket plats att skriva och andra gånger bara se hur månadens veckodagar är numrerade.

… här får du några tips på de som jag tycker verkar funka för mina behov och hoppas du kan få hjälp av dem med.

 

kalender2016

 

Månadskalender

Small paper things har en stilren kalender med månadsvy och en månad ryms på ett A4-ark. Månaderna är på engelska såklart…

Här kan jag skriva upp födelsedagar, lovdagar, resor, besökare och sånt som kan vara bra att se direkt via en månadsöversikt så jag inte lägger saker omlott som inte funkar ihop.

 

3-D kalender

En 3-D kalender med månaderna på typ tärningsytor är en fin grej på skrivbordet. Den hittar du HÄR hos A piece of rainbow

Denna går att få överblick på hur månadens dagar är och vilka datum som är helg och när nya månaden startar och så vidare när du sitter vid datorn eller ska ringa och bestämma något med vänner.

 

Stor planerare i flera mönster

En verkligt fin planerare/kalender är den från The handmade home som hon lägger ut mitt i sommaren inför nästa år. Praktiskt. Den har veckovy, månadsvy och helårsvy samt sidor för födelsedagar och mål och liknande extra.

Här går det att få ner allt annat som du vill ha ordning på, träning, pengar, mål och mening… Det är en sambandscentral för livet.

 

Så med detta önskar jag dig ett nytt gott år med fantastiska nya möjligheter!

Rekommenderade inlägg