Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/6/6/1/floweret.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Planera din bästa månad hittills

Hejdå Augusti säger vi under helgen och hälsar den nya månaden September välkommen på tisdag. En ny fräsch månad är bästa tiden att planera och fokusera på allt bra du ska göra under en månad – utvärdera det som var bra med Augusti och låt det genomsyra även september.

Hurdå?
Jo det jobbet måste du göra själv men jag kan underlätta för dig med ett bra arbetsblad du kan ladda hem, skriva ut och anteckna på och få en bra grund för din september.

Ta kontroll över ditt liv – planera en månad denna helg!

 

planera din månad

Ett mål utan en plan är bara en önskan/dröm

Vet inte hur många gånger jag hör frasen ”jag hade inte något val” joho det hade du visst – varje gång, antingen ja eller nej – även ett beslut att inte göra något är ett val – du kanske har dåliga alternativ att välja mellan men du har alltid ett val. Det är inte heller så att du kan greppa alla små val du gör och hur de påverkar det hela stora som är ditt liv, det kan vara småsaker som tillsammans bildar en dålig vana eller ett elände du inte kunnat förutse till en början.

[bctt tweet=”Ta kontroll över din tid och se över vad som funkar”] vad som inte funkar och vad du kan lägga till eller ta bort i ditt liv.

Vi behöver förbereda oss, se över vad vi gjort, göra en plan och sedan öva på att följa den. Det är vad dagens blogginlägg handlar om.

Här klickar du för att ladda ner arbetsbladet i PDF-format!

 

Förra månadens plan

För Augusti valde jag tre vanor för att nå ett större mål att må bättre, det kan du läsa om HÄR . Det gick ganska bra, fem minuter yoga varje morgon kväll lyckades jag inte med men väl mycket ofta vilket var bättre än månaden innan. Det är inte ett misslyckande förrän man ger upp, att inte lyckas första gången är inte något elände utan en ny chans att göra ett nytt försök helt enkelt.

 

ett mål utan plan

 

Sätt upp en plan för ditt mål

För att det ska vara så lätt som möjligt att nå ditt mål måste du tänka på att ställa upp en plan för det såhär:

  • Målet ska vara tydligt.
  • Målet ska ha ett slutdatum
  • Ha tydliga delmål för att dela upp det stora målet.
  • Skriv in i kalendern när delmål och mål ska nås.

En väldigt bra guide till hur du kan leta reda på dina delmål genom att tänka baklänges hittar du HÄR där Elin Helander visar hur du kan tänka för att lägga upp ett mål att spara pengar till en resa. Fannie Redman skriver om mål och plan när det gäller träning, du hittar det HÄR.

 

planera september

Gratis arbetsblad för din bästa månad hittills!

hejsan

Här klickar du för att ladda ner arbetsbladet i PDF-format!

På arbetsbladet finns frågor som ger dig chansen att reflektera över vad som var bra med månaden som gick och hur du ska kunna göra mer av det nästa månad. Du får skriva ner dina önskade resultat och saker du vill ha gjort vilket kan ha en avgörande effekt på huruvida de blir gjorda eller inte – alla fall för mig fungerar det så.

[bctt tweet=”Ladda ner ett gratis arbetsblad för september!”]

Så – vad utmanar du dig själv till att göra denna månad?

planera september

 

Utvädera i slutet av månaden

När september lider mot sitt slut, närmare bestämt den 25 september, kommer vi att utvärdera månaden och se vad som gick bra och kanske se varför eller i alla fall ana vad som hänt… Så nu ska jag själv ta mig i kragen och fundera hur jag vill ha september så möts vi igen i detta ämne om en månad.

Stor kram!

Rekommenderade inlägg