www.izettle.com        

Idag kom min lilla kortdragare till telefonen. Den passade och jag kunde ta betalt av sambon som fick bli testperson :)  vänligt nog ställde han upp…

Innan har jag testat att ta betalt av svärmor med bara appen och skrivit in hennes kortnummer men idag fick jag lov att testa den lilla svarta lådan som jag fäste i telefonen via hörlursuttaget.

Det funkar.

Hade tänkt vänta med detta tills jag behövde köpa en ny telefon för innan funkade det bara med iphonar men jag har ju en samsung så då fick det vara för en ny telefon behöver jag verkligen inte ännu. Helt plötsligt så funkade det ändå nu på androidenheter också – hurra.

Kollade upp vilken version av operativsystem som krävdes och hahaha jag hade det. Tetsade appen och den funkade och nu testat kortdragaren och den funkar HAHAHA!

Jag har ett företagskonto till den så det är det smidigt men du kan ha ett privat konto ocklså men måste koppla dig via facebook då.

Ja de tar en avgift på c:a 3% på beloppet du vill ta betalt för och även 1,50:- om du inte har den svarta lådan men det är bra mycket billigare än att hyra en kortdragare av banken. Detta är toppen för alla hobbyverksamheter som säljer hantverk på marknader och som inte direkt har råd att köpa in tjänsten av en bank och kanske inte behöver en kortdragare så ofta. Då är detta ett bra alternativ.

Ska se om den funkar bra på julmarknaden i Saxnäs den 24 november 2012 då vi ska sälja lite Tuxerkläder.

Jippie vad glad jag är att det funkar… och nej detta är inte en sponsrat inlägg, jag är bara glad över att tjänsten finns för oss utan i-fånar också :)

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

Kommentarer är stängda.