Då var det åter dags för julkmarknad i Saxnäs Marsfjäll. Lördagen den 21 november kl10-16 är det full fart i byn som vi alla hälsar er välkomna till !
varby

Såhär såg det ut på min gata i helgen, snön är här tack och lov och hoppas på att få påfyllning innan julmarknaden :)

Nytt för i år är att det är marknad även i lokalen mitt emot affären också så missa inte att gå in där. Tomten kommer och läser saga 15.00 som förra året och medan ni väntar kan ni gå in i lokalen och mysa eller i affären. Marsfjäll mountain lodge och Saxnäsgården har också marknadsförsäljare på sina anläggningar.

Själv kommer jag att rodda promenadbingo  för Saxnäs Idrotts- och bygdeförening och hjälpa till så alla som ska sälja saker i nya lokalen får det de behöver.

 

Julpromenadbingo

En nyhet är julpromenadbingon genom byn mellan anläggningarna där du kan vinna upp till 8oo kr. En bingobricka kostar 20 kr och då får du dels vinstchans ett lottnummer som kan ge 500 kr och dels ifall du fyller en, två eller tre rader på bingobrickan så vinner du en hundring per rad. Bingobrickan och vinster hittar du i lokalen mitt emot affären och rätta lotten kan du även göra vid Marsfjäll mountain lodge och Saxnäsgården på skyltar vi sätter upp.

 

julpromenadbingo

 

Hoppas vi ses!

Rekommenderade inlägg