Fick Formexkatalogen igår för mässan i januari och nu sitter jag och prickar för vilka montrar jag ”måste” besöka och vilka jag borde undvika ;)

Eftersom jag driver en söt liten present- och hantverksbutik får jag gå på den mässan som är tänkt för fackfolk i detaljhandeln som säljer och köper just inredningsprylar och annat kollijox. Jag har mina favoriter som jag tänker köpa in ett nytt lager av inför vår/sommarsäsongen som har funkat bra. Däremot har inte House Doctor varorna gått bra, det är nog fel kundkrets för det bolaget hos mig här lappland.

I katalogen hittade jag ett bolag som heter ”Hetta” men jag hittade ingenstanns om vad de säljer, det stod smart och funktionellt i beprövade material och jaha – men VAD gör ni då? Hm fast det funkade iofs för jag var ju tvungen att gå in och kolla deras hemsida…

I Formexmagasin står det om vårens trender Bergtagen, Ruralism och Revolt. Tänker på bergtagen och Elsies alice i underlandet tema hon har kört på ett bra tag nu, undrar om Formex kollar in scrapbookingenstrender elelr tja Elsie är ju inte ”bara” scrapbooking numera. Gillar hennes nya projekt med en egen butik med indie-prylar. Jag vill få in mer indie i min butik också och få till en bra webshop också.

Rekommenderade inlägg