Veckoplanera maten – gratis mall du kan skriva ut

Äta, Organisera
veckoplanera maten

Dagligen ska vi äta och det gärna nyttig, gott och helst billigt också. Det är inte alltid lätt att hinna planera maten men med en färdig mall att fylla i kan det underlätta att komma igång i alla fall. En vecka med planerad mat ger dig tid att tänka på annat och hinna tänka igenom vad ni äter så testa at ladda hem mallen och gör en veckoplanering redan idag.

 

veckoplanera maten

Mat är massor av vilja, smak och ekonomi i en och samma händelse – inte undra på att det kan skapa stress när tiden är knapp och önskemålen skilda. Om du har en veckoplanering över maten så kan alla få sin vilja igenom någon av dagarna och de som ska köpa in maten och laga den har koll på vad som ska köpas in och när. Då är det enklare att dela ut den uppgiften till alla i familjen och barnen kan vara mer villiga att dra sitt strå till lasset om det handlar om en favoriträtt de fått vara med och bestämma över.

Hämta hem PDF-filen HÄR och skriv ut den.

Här får du en hjälp på vägen mot att hålla koll på veckans matbestyr:

pdf meny att skriva ut

Hämta hem PDF-filen HÄR och skriv ut den.

Klicka på länken och antingen öppna filen eller spara den innan du skriver ut den och börjar skriva in din veckas mat. Sätt upp den på kylskåpet efter att ni kommit överens om innehållet och skriv kanske upp den som är ansvarig för att den måltiden fixas också så slipper ni den debatten sedan med…

Du får använda den privat men inte sälja den vidare eller påstå att du har gjort den, använd den såsom du skulle vilja att den användes ifall det var du som skapat den, visa respekt.

//bilden ovan har lite mindre ruta för middag än lunch men det har jag rättat till nu så de är lika stora på den du laddar hem //

planera veckans måltider

Hämta hem PDF-filen HÄR och skriv ut den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Föregående story
Nästa story

You Might Also Like