DT-medlem/ inspiratör sökes till floweret.se

I april startar floweret.se som en webbutik för scrapbooking, kortmakeri och lokalt hantverk som blir ett komplement till den fysiska butiken i Saxnäs, Vilhelmina.

Butiken kommer att ha ett starkt nischat utbud med inriktningen vildmark, friluftsliv och husdjur/vilda djur och bra basvaror för paperspyssel. Det är till scrapbook-, kortmakeri och övrigt papperspyssel jag behöver en inspiratör för 2009.

Uppdaget
Vid tre tillfällen under 2009 kommer du som inspiratör att få ett materialpaket som du ska skapa minst tre alster från varav minst en scrapboksida. I övrigt har du fria händer, du får göra kort, lådor, dörrskyltar, leksaker ja vad du vill. Du får göra fler än tre saker också ;)

Du bör vara aktiv i forum och gärna blogga (inget krav) och hjälpa mig att marknadsföra floweret.se

Ansökan
Du ska skicka mig tre alster som du tycker representerar din stil bra och gärna ett alster med något fotografi i friluftsliv, djur eller vildmarkstema. Dina alster får vara kort, scrapbooksidor eller något annat paperspyssel. Visa gärna olika saker så jag kan se din bredd och vilka olika sätt du gillar att göra saker på. Tänk på att skicka lagom stora bilder (c.a 400 * 400 pixlar) så att inte min brevlåda exploderar.

Skriv och berätta lite om dig själv och varför du vill vara inspiratör för floweret.se. Du får bo var som helst i Sverige men om du bor i Härnösand och uppåt är det ett + för då kan du vid möjlighet medverka i mässor och träffar i norra delen av Sverige som floweret.se medverkar på.

Sista dag för ansökan: lördagen den 28 februari kl.24.00

Ansök till: info(snabela)floweret(punkt)se

Har du frågor får du gärna e-posta dem till samma adress.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

Kommentarer är stängda.