PG/BG: 90 2003-3 Märk talongen ”Gaza”.
SMS: Ge en gåva på 20 kronor ­genom att skick a texten ”RÄDDA BARNEN” till 72 950.
Jag bryr mig inte om vem som började, vem som gjort vad eller värst men när barn drabbas gör det ont. Såklart drabbas barn i Israel också men de kunde i alla fall i teorin resa iväg, det kunde inte de i Gaza.
Varje gång civila drabbas är det ett misslyckande för mänskligheten.
Vi lever inte på medeltiden – vi kan åka till månen så nog %¤#”” borde vi kunna låta bli att bomba skolor och sjukhus.
Tyckte det lät cyniskt (Gulliou tror jag det var som sa det ) att Israel skulle avbryta sina bombningar när Obama skulle komma till makten för i vakumet mellan de båda presidenterna så fanns det utrymme till aktion utan att USA skulle kunna lägga sig i. Men det kanske var så trots allt.
Jag gillar inte Hamas metoder heller. Men nu handlar det om barn och deras rätt att vara barn. Att få leva och få vård och få ha kvar mamma och pappa. Vi kommer aldrig att kunna ge igen så vi är nöjda…ett misslyckande för mänsklighete, för rättvisan och för FN. Fy på oss.
I dont care who started it, who done the worst things or when. I just care for the children. No child should have to see their families killed or live their lifes in a war. This is a failiure for mankind, for justice and for UN. Shame on us. I just wish we all could grow up and be smart enough to realise that we never ever are going to get even. At any level. Even how may ”terrorists” we catch… For the future of our children…please stop.

Rekommenderade inlägg