Här kommer en mopedbrud. Jag fuskade och tog hjälp av en clipartbild för att få rätt proportioner på mopeden och sedan gjorde jag om den så den blev mer lik de mopeder vi har här hemma. Katalysatorn blev lite bullig men hm rätt likt ändå. Jag ritade och ritade och suddade och sedan scannade jag in den.
Bilden har rätt stor upplösning så den går bra att skriva ut och färglägga utan att den blir grynig. Detta är mitt första försök att göra en digital stämpel så ni får stå ut med att den inte är direkt perfekt eller så smart gjord, mitt allra första försök.
GÖR SÅHÄR:
  • Klicka på den svartvita bilden med höger musknapp.
  • Välj ”spara bild som” och spara bilden i din dator.
  • Öppna ett worddokument (eller annat program) och klistra in bilden. Du kan då ändra till den storlek du vill ha.
  • Skriv ut den på ett lite tjockare papper eller ett vanligt papper. Det tjockare pappret är lite bättre ifall du ska färglägga med vattenbaserade färger.

KORTET

Kortet överst är med en utskriven moppebrud som jag har färglagt med distresser och vattenfärg. Sedan klippte jag ut bilden och duttade med en fluid chalk som är brun runt om och satte fast den på ett kort med en bit mönstrat papper.

A free digital stamp

A little freebie, a digital stamp with a girl on a scooter. Its my first try so please do not be too cruel… I used a clipart pic to draw the scooter to get the proportions right and added some things to make it look more like the scooter we have at home.

Click on the black and white picture and press down the right mousebutton and select ”save picture as” and after you´ve saved it you can print it and color it.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.